no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Vant filmpris i USA

Marcus på talestolen på filmfestivalen
Foto: Sturla Berg-Johansen

Publisert:

30.01.2019

Oppdatert:

30.01.2023 kl.15:52

Marcus Støren fra Nøtterøy, stakk av med prisen for beste spennings-/thrillerkortfilm med sitt bidrag, «På vakt» under årets CIFF-festival sist uke.

CIFF (Chandler International Film Festival) arrangeres årlig i Chandler i Arizona. Og i Tønsbergs Blad kan vi lese at den er en av de 100 best omtalte festivalene, så det er god grunn til å være stolt.

Marcus fikk vite allerede i November i fjor at filmen hans var tatt ut til festivalen. «På vakt», var en av 8 nominerte i sin kategori og totalt ble det vist over 200 filmer på festivalen. På sin Instagramkonto gir han uttrykk for hvilken ære, og hvor gøy han synes det var å vinne, men også å oppleve alle de flotte filmbidragene og menneskene på festivalen.

Å være representert på en slik festival, gir en unik mulighet til å komme i kontakt med filmskapere og å skaffe seg et nettverk. Han både snakket med og ble anbefalt av kjente skuespillere. Det er ekstra gøy å høre Red Carpet- intervjuet med skuespilleren Matt Walsh på arrangementet, hvor han omtaler Marcus som «wonderkid».

Marcus gikk Medier og kommunikasjon her på Melsom vgs og han jobbet allerede da med oppdrag innen film. Vi ønsker Marcus lykke til videre med filmkarrieren.
Matt Walsh snakker med Marcus Støren