no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Neste stopp NM!

ATAVA UB består av fra v.Tobias Haugan Nilsen, Adrian Hauge, Armand August Emami, Aksel Stenehjem Evensen og daglig leder Vilhelm Glørstad Christensen

Publisert:

30.04.2020

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

ATAVA UB fra Nøtterøy videregående skole gikk videre til NM i ungdomsbedrift, og vant blant annet prisen for beste innovative produkt fra Vestfold med sitt universelle ladedeksel til el- og hybridbiler.

Innovativt produkt med stort potensiale
Is og snø i ladeinngangen på el- og hybridbiler vinterstid er et velkjent problem og kan hindre at ladeprosessen blir optimal. Dette problemet ønsker ATAVA UB å løse med sitt universelle ladedeksel. Gutta fra Nøtterøy har gjort en solid innsats gjennom året, og har ved hjelp av godt samarbeid med Fosstech AS på Borgeskogen fått produsert en første prototype til produktet.

I digitalt NM stiller de til konkurranse med totalt 138 ungdomsbedrifter fra hele landet, og er nominert blant de 5-8 beste ungdomsbedriftene i Norge i disse kategoriene:

  • Beste innovasjon
  • Beste samarbeid med næringslivet
  • Beste forretningsplan

Det vil bli digitale intervjuer med juryene i de enkelte kategoriene tidlig i uke 19 og vinnere i de enkelte kategoriene blir kåret.

Følg NM på nettet
Digitalt NM kan følges på Ungt Entreprenørskaps facebooksider:  https://www.facebook.com/uenorge Det blir live-sendinger med underholdningsinnslag mandag-torsdag fra kl. 15:00

Finaleshow med celebert besøk
Fredag 8. mai er det stort finaleshow hele dagen. I sendingene blir det besøk av statsminister Erna Solberg, HKH Kronprins Haakon Magnus, toppledere fra næringslivet og andre kjente personligheter.

Komiker Nils Ingar Aadne blir med i hver sending. Det blir overraskelser, konkurranser og fremvisning av noe av det materiellet som ungdomsbedrifter over hele landet har sendt inn.

Kjempeprestasjon
Uansett hvordan det går med intervjuene, så er nominasjonene i NM en kjempeprestasjon og det er veldig gøy at ATAVA UB har nådd så langt! Vi heier på dere!

Her kan du lese mer:

Ungt Entreprenørskap

Presentasjon av ATAVA UB

ATAVA UB på Instagram

Prisdryss og gullbillett for gründere 11.03.2020