no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Innlevering 2020-ALT du trenger å vite


Publisert:

27.05.2020

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

I år blir det en helt ny rutine for innlevering pga koronasituasjonen. Les derfor  dette nøye og følg planen nedenfor.

Dere som har vært gjennom innlevering før vet at vi har tatt imot bøker i hele juni fram til skoleslutt. I år blir det IKKE slik pga smittevernreglene. For å komme i mål slik at alle får levert, må vi samarbeide.

Det aller viktigste i år er at du leverer alt du har lånt på én gang og at du kommer presis. Gjør du det så kommer dette til å gå kjempebra!

ALT du har lånt skal inn på en gang!

 • Du får én tid for innlevering og da må du ha med absolutt alt som skal leveres inn. Det betyr at du må lete hjemme,  under senga, i skuffer og skap, og ikke minst sjekke skapet på skolen. Husk at det er både lærebøker, andre bøker, filmer, hodetelefoner mm. du kan ha lånt.

 • Dere som har fått kalkulator (vg3) skal beholde den. Lovsamlingen skal heller ikke leveres inn (vg2 og vg3)

 • Kjemi- og fysikktabeller skal leveres inn.
 • Fjern papirbokbind, blyantmerker eller klistrelapper. Plastbokbind kan være på.

Hvordan kan du være sikker på at du har fått med deg alt

 • Du vil få en e-post 2. juni der du finner en oversikt over det du har lånt. Hvis du har bøker el.l som du har fått faktura på og ikke har betalt, vil også disse synes på lista over lån.

 • Du kan også gå inn på lånene dine gjennom Meg og Mitt.
  For å logge inn trenger du din e-post  (skole- eller privat), eller lånernummeret som er de syv bokstavene du finner ved strekkoden på elevkortet eller i appen. Du trenger også den fire-sifrede PIN-koden du bruker for å låne bøker.

 • Har du spørsmål så send oss en e-post på lsnvs@vtfk.no.

Sjekk når du skal levere og møt opp presis!

Tidspunktet for når du skal møte står i tabellen nedenfor, på Its og etter hvert på skjermene. Det er ikke sikkert du har undervisning den dagen du er satt opp, men du må allikevel møte opp.

 • Møt opp i gangen utenfor Læringssenteret (ikke glassgangen) og les instruksene på plakaten som henger der. Husk 1m avstand. Store klasser blir delt i to så sjekk på forhånd hvilken del du hører hjemme i.

 • Ha det du skal levere klart og ha også lånekort/ItsMeId app tilgjengelig.

 • Det er kun de som har fått innleveringstid som skal møte opp! Vi slipper inn en og en. Har du alt klart og møter presis, går køen mye fortere og det er flott for alle.

Her er oversikten over tidene.

Kl.

Mandag 8. juni

Tirsdag 9.  juni

Onsdag 10. juni

Torsdag 11. juni

Fredag 12. juni

Mandag 15. juni

9:00

1STA
1-15

2STA 
1-15

1STD
1-15

3STA 
1-15

3STD 
1-15

2BUA 

10:00

1STA
16 -

2STA 
16 -

1STD
16 -

3STA 
16 -

3STD 
16 -

2HFA 

12:00

1STB
1-15

2STB 
1-15

1STE 
1-15

3STB 
1-15

3STE
1-15

1HOB 

13:00

1STB
16 -

2STB
16 -

1STE
16 -

3STB
16 -

3STE 
16 -

1HOC 

14:00

1STC
1-15

2STC
1-15

1HOS 

3STC
1-15

3HOS 

2HOS 

15:00

1STC 
16 -

2STC 
16 -

1HOA 

3STC
16 -

3APA 

2HES 

Bøker som er skadet, mistet eller forbyttet.

Dersom bøkene dine er skadet, risikerer du å måtte erstatte dem. Normal slitasje godtas selvfølgelig, men skader som skyldes vann, kaffe eller andre fuktskader, flekker, understreking med tusj eller avrevne sider, vil du få regning på. Dette er i tråd med avtale om lån av gratis læremidler som ble undertegnet ved skolestart.

Hvis du leverer inn en skadet bok, vil du få en kvittering på at den er levert inn til vurdering. Blir en skadet bok vurdert som ubrukerlig dvs. at den må kasseres og vi må anskaffe ny, må du erstatte den. Det er ulik pris på de forskjellige skolebøkene. En fysikkbok koster f.eks ca. kr. 1000,- og en norskbok ca. kr. 750,-

Har du mistet boka eller ikke levert den inn, vil du bli fakturert for det en tilsvarende ny bok koster. Det lønner seg å lete!

Er du sikker på at du har levert inn en bok, men får beskjed om at du ikke har levert den, har du sannsynligvis i løpet av året byttet bok med en annen. Hvis denne andre ikke leverer inn boka, eller har skadet boka, er det du som låner som får fakturaen. (Det er for å unngå slike situasjoner at vi ber dere skrive navn i bøkene ved skolestart.)

Er du syk, på reise eller på annen måte forhindret fra å levere bøkene?

I så fall må du passe på å få noen andre til å levere inn. Har du allikevel problemer med å få levert, må du ta kontakt slik at du får søkt om innlevering på spesielt grunnlag.Hva med PC-en?
 • Vg1 og vg2: Skal du gå på Nøtterøy vgs eller på en annen videregående skole i fylkeskommunen neste år skal du ta med deg PC-en hjem over sommeren.

 • Vg3-elever som har betalt tre årsleier får automatisk en sms med en kode som skal brukes for å privatisere PC-en. Ønsker du å beholde PC-en må du altså ha betalt leie for tre år.

 • Dersom du som elev ønsker å beholde PC-en ved avsluttet skolegang på vg2 yrkesfag, skal fortsette på en skole utenfor fylket eller skal på utveksling, må du ha betalt alle tre årsleiene før du kan få med deg PC-en.

Alt du trenger å vite om regler og betaling finner du her

Betaling av elev-PC

Elev-PC og leieavtaler

Slik gjør du PC-en privat