no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Elevkort - Pocket-ID

Skolebevis og bibliotekskort får du på mobilen. Last ned appen Pocket-ID.
Pocket-ID kan brukes som lånekort ved skolebiblioteket, identitetskort ved eksamen, godkjent legitimasjon for reise med buss eller hos andre aktører som tilbyr studentrabatt.

Slik får du tilgang til Pocket-ID:

  • Gå til App Store eller Google Play for å laste ned PocketID.
  • Logg inn på mobilapp'en med din Feide-bruker (samme bruker som på skole-PC'en). Husk å velge Vestfold- og Telemark fylkeskommune (ikke Færder)
  • For at skolebeviset skal være gyldig som ID-kort, må det inneholde et bilde. Bildet vil bli lastet opp i appen etter at fotografen har vært på skolen i starten av skoleåret. For å endre bildet må det nullstilles i fylkets administrative systemer. Ta kontakt med Læringssenteret.

App og mer informasjon finner du på: http://www.pocketid.no/

Ønsker du ikke å bruke appen som ID? Meld ifra til din kontaktlærer.

Hvis du må låne bøker før appen er tilgjengelig tar du med en annen legitimasjon med bilde f.eks bankkort, sertifikat, pass el.l

Elevkortet som lånekort

Pocket-ID fungerer som lånekort når du skal låne bøker el.l på Læringssenteret. Du kan bruke det både i skranken og på låneautomaten.

Det er QR-koden som scannes. Opplever du at det er problemer med å få scanneren til å reagere, forsøk å sette opp lysstyrken på telefonen din.

Scanne og kopiere:

Pocket-ID fungerer ikke på kopimaskinen. Her må du taste inn samme brukernavn og kode som når du logger deg på PC-en din.

Publisert: 30.04.2020 Oppdatert: 08.08.2023 kl.17:00