no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Aksjonsdag for Prosjekt Peru

Nærbilde av to barn fra Peru som ser rett i kamera
Barnehjemmet og skolen i Monsefù blir finansiert av pengene elevene i Norge samler inn. Foto: Prosjekt Peru

Publisert:

15.04.2020

Oppdatert:

30.01.2023 kl.14:03

Tirsdag den 21. april holder Melsom vgs sin aksjonsdag til inntekt for Prosjekt Peru.

Den frivillige organisasjonen Prosjekt Peru driver et barnehjem og skole i Monsefù i Peru. De er avhengige av innsamlede midler og nå sliter de ekstra tungt. Koronaviruset herjer også i deres område. Der er det innført portforbud. Pengene vi samler inn nå, er ekstra lite verd på grunn av lav kronekurs, så vi ønsker å ta i et ekstra tak.

Elevene på Melsom har som mål å samle inn kr. 400,- hver denne dagen. Dette er litt mer problematisk enn ellers akkurat nå. Vi oppfordrer derfor familie, bekjente og alle andre til å være oppfinnsomme og behjelpelige, slik at det kan være mulig for ungdommene å utføre en jobb uten å bryte smitteforskriftene.

Alle de innsamlede pengene går til drift, altså det som trengs for å drive et hjem og en skole for disse barna. For eksempel lønninger til ansatte, spesialtjenester, mat, klær, medisiner, tannpleiehelse, utstyr på skolen og bøker.

I tillegg til Melsom vgs, holder Re vgs, Holmestrand vgs, Thor Heyerdahl vgs og Voss vgs en årlig innsamlingsaksjon til dette prosjektet.

Lenke til informasjonsbrev.