no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Ny brukerkonto for deg som ansatt

Sjekk Innsida for oppdatert informasjon

Du som ansatt finner siste nytt på Innsida helt fram til den planlagte nedetiden torsdag 25. juli: Hvordan påvirker delingen ansatte på skolene

Etter at nedetiden er over mandag 29. juli, kan du logge deg på PC-en din med ny bruker. Hvordan du gjør det, kan du lese på denne siden.

Nedetid for alle ansatte fra 25. juli klokka 15.00

I forbindelse med overgangen fra Vestfold og Telemark fylkeskommune (VTFK) til Vestfold fylkeskommune er alle våre IT-systemer utilgjengelige fra torsdag 25. juli klokka 15.00 og fram til mandag 29. juli klokka 08.00.

I nedetiden er det ikke mulig å logge seg på konsern-, fagsystemer og andre programmer fra verken PC eller mobiltelefon. Det betyr at du ikke kan:

• lese e-post eller bruke andre Microsoft 365-tjenester som Teams, OneDrive og OneNote
  • bruke Feide-pålogging mellom 25. juli og 12. august

Kom i gang på PC-en i ny fylkeskommune fra 29. juli klokka 08.00

Etter at den planlagte nedetiden er over mandag 29. juli klokka 08.00 kan du igjen få tilgang på IT-systemene våre ved å logge deg på PC-en med din nye Vestfold-bruker.

Slik gjør du det:

• Slå på PC-en og sjekk at Norge er valgt får du går videre
  • Velg nettverket .VTONBOARD
  • Logg deg på med din nye adresse. Du trenger bare bytte ut @vtfk med @vestfoldfylke:
    fornavn.etternavn@vestfoldfylke.no
  • Bruk det samme passordet som du har fra før
  • Bekreft identiteten din med tofaktorautentisering à Neste x 2
  • Skriv nummeret som dukker opp på PC-en inn på mobilen din

Til slutt må du logge på PC-en din én gang til med den nye Vestfold-brukeren din og det gamle passordet. La PC-en jobbe noen minutter mens Office-programmene kommer inn på skrivebordet ditt.

Mangler du noen programmer? Da kan du laste de ned selv via Firmaportalen som du finner ved å trykk Windows-tasten og begynne å skrive Firmaportal.

Står du fast? Ta kontakt med din lokale servicedesk.

Publisert: 04.03.2024 Oppdatert: 13.05.2024 kl.09:24