no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Korona rødt nivå 5. - 19. januar

Samtlige videregående skoler i Vestfold og Telemark er fra mandag 4. januar på rødt tiltaksnivå Foto: Mostphotos/WildMedia

Publisert:

15.01.2021

Oppdatert:

15.01.2021 kl.10:17

Oppdatering fra Utdanningsdirektoratet 12.01: Rødt tiltaksnivå for videregående skoler er forlenget og gjelder til og med tirsdag 19. januar. Husk: vær hjemme hvis du er syk, hold minst en meter avstand og vask hender/bruk håndsprit hyppig.

Oppmøte på skolen etter følgende plan:

Uke 3:

Det blir nå en endring i dager elevene skal på skolen og dager det er hjemmeundervisning. For de fleste betyr det at dagene med undervisning på skolen og hjemme byttes om fra slik vi har hatt det i uke 1 og 2. Informasjon er gitt på Teams og infoskjermer på skolen.

Mandag 18. januar: hele Vg2 og hele Vg3 møter på skolen

Tirsdag 19. januar: hele Vg1, Vg2 YF og Vg3 YF møter på skolen.

Presisering: hele Vg2 og Vg3 betyr ALLE i Vg2 og Vg3 og innebærer fremdeles at Vg2 YF og Vg3 YF ikke har hjemmeundervisning.

Vi regner med å legge ut mer informasjon mandag 18. januar om hva som skjer videre.

Uke 1 og 2:

I uke 1 og 2 blir oppmøtet slik for elever utenom AHT som har egen plan: 

  • Hele vg1 og vg2/vg3 YF møter på skolen på mandag, onsdag og fredag 
  • Hele vg2 og vg3 møter på skolen tirsdag og torsdag  

Elevgrupper som ikke er på skolen får undervisning hjemme på Teams. Dersom du av ulike årsaker ikke kan være hjemme, men på skolen hele uken, så gi beskjed til kontaktlærer. 

I dag mandag 4.1. ble unntak med hjemmeundervisning for alle elever. 

Fagdager

Egen fagdagsplan for fredagene 8. og 15. januar arbeides det nå med og dette får du informasjon om fra faglærer. Følg med i Teams for beskjeder fra kontaktlærer og faglærere. 

Klasserom

Noen klasserom er byttet på – du som elev har tilgang til romplanen på Teams for å se om du skal være i andre rom i dine fag nå som vi er på rødt nivå. Dersom kolonnen for rødt rom er blank, så følg kolonnen for gult rom som betyr det rommet du vanligvis har vært i. Romplaner vil bli vist på storskjermen eller faglærer informerer deg.

Bruk av fellesarealer:

  • Kantina - holdes åpen og vi følger samme rulleringsordning som på gult nivå.  
  • Bibliotekets arealer - stenges for opphold, men er åpne for tjenester som vanlig. Håndvask/desinfeksjon skal gjennomføres før ankomst biblioteket.  
  • Grupperom - stengt

HUSK!

  • Ta med deg bøker fra bokskapet nå som du ikke skal være på skolen hver dag.
  • Overhold skilting! Det kommer mer skilting i forbindelse med hvordan vi skal bevege oss i bygget.
  • AVSTAND! Det skal være minst èn meters avstand mellom elever/ansatte i alle situasjoner.

Til informasjon vil link til denne artikkelen bli sendt alle elever og foresatte pr sms. Vi gjør oppmerksom på at sms-systemet vårt tillater melding til kun èn foresatt per elev.