no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Kakeri UB - Verket UB

Arbeidslivstreningsklassen på Horten vgs har dyktige og kreative elevbedrifter med forskjellige spesialiteter. Er du ansatt eller elev kan du besøke utstilling og ta kontakt her på huset, ellers se kontaktinfo nedenfor.

Kakeri UB

Spesielle kaker til spesielle anledninger!

Alle våre kaker er laget fra bunnen av, for da smaker det aller best. Vi har en rikholdig liste med ulike kaker og ulike smaker. Smak og utseende er viktig for oss, og all vår kakepynt er håndlaget.

Vi setter alltid kundene først.

Prisnivået vårt er rimelig, og vår leveringstid er omtrent en uke. 

Kom innom for bestilling på rom 2123 / 2117 (ansatte/elever), ta kontakt via epost på lise.levang@vtfk.no eller Lise på telefon 911 83 603.

 

Verket UB

Verket er en kombinert produksjons – og servicebedrift. 

Verket består i dag hovedsakelig av produksjon av ulike varer for salg. Vi lager produkter av forskjellige typer materialer som treverk, betong, stoff og garn. Vi er opptatt av tidsriktig design og forsøker å holde oss innenfor kategoriene interiør, pynt og accessories.

Du kan alltid besøke vår salgsutstilling utenfor rom 2111, i gangen forbi IT-avdelingen. Her hjelper vi deg hvis vi er til stede eller så er selvbetjening en mulighet. Vi har som regel salgsarrangementer i forbindelse med jul og sommer.

I tillegg til produksjon vil Verket arrangere kaféer hvor det selges varme drikker, god mat og fristende kaker fra Kakeri UB. 

Verket er ikke ferdig utviklet, følg oss gjerne på veien videre. 

Vi kan som oftest treffes på rom 2111 (ansatte/elever). Ellers kan vi kontaktes via epost på verketub@gmail.com, telefon til Minken 404 52 605 eller Kristoffer 920 14 071.

Publisert: 01.07.2020 Oppdatert: 29.06.2022 kl.09:19