no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Ledere av årets NN-komite

Eline (3STD) og Ella (3STA) er ledere av årets NN-komite ved Horten vgs

Publisert:

06.09.2021

Oppdatert:

06.09.2021 kl.10:21

På NN-dagen 28. oktober arrangerer elevene på Horten vgs en innsamlingsaksjon, hvor inntektene går uavkortet til mikrofinansprosjekter som Norsk Nødhjelp driver i Tanzania.

Her presenterer lederne av årets NN-komite seg:

"Hei! Vi er Eline og Ella fra 3STD og 3STA, og vi gleder oss til å være årets NN-komiteledere. Vi har begge vært del av NN-komitéen gjennom hele videregående, og hadde derfor lyst til å ta på oss ansvaret som ledere i år. Grunnen til det er at vi synes Norsk Nødhjelps arbeid er veldig spennende og viktig.

I en tid hvor klimakatastrofer er veldig aktuelt, synes Ella det er interessant hvordan likestilling, utdanning av jenter og mindre sosiale forskjeller er viktige verktøy for å bekjempe klimaendringer. Klimasaken er en sak som er veldig viktig for henne, og hun synes det er moro hvordan hun kan være med på å finne løsninger på flere globale utfordringer samtidig. I fremtiden kunne hun tenke seg å jobbe i FN eller i Leger uten grenser.

Eline ble inspirert til å engasjere seg gjennom tidligere NN-ledere, og gjennom å se hvordan de har fått jobbe nært på prosjektene til Norsk Nødhjelp. Hun er veldig glad i å møte andre mennesker og bli kjent med nye kulturer, og tenker at NN er et fint sted å starte. 

Vi håper vi kan få til en minst like bra NN-dag i år også, sammen med dere!"

Les mer om NN-dagen og prosjektene til Norsk Nødhjelp her