no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Medieproduksjonelever med spennende oppdrag

Elev og illustratør Emil har laget forsidebilde til lydbok av forfatter Maryann Berg Hansen. Lydboka er spilt inn i lydstudio på Horten vgs

Publisert:

09.12.2020

Oppdatert:

09.12.2020 kl.14:25

Ungdomsbedriftene "Bare Design", "Act Act film og "Fuze Foto" på Medieproduksjon har hatt mange spennende oppdrag i høst.

Etter to år på yrkesfag, her i medieproduksjon, kan elevene bli lærlinger. Etter to år i bedrift kan de ta svennebrev i mediegrafikerfaget eller fotograffaget.

De 14 elevene i 2DMA har tre ungdomsbedrifter, og vi har hatt mange spennende oppdrag. Vi har laget flere informasjonsfilmer for skolens ledelse, blant annet elevrådets morsomme musikkvideo med oppfordring til å følge smittevernreglene og rektors velkomsthilsen ved skolestart.

   Rektor presentasjon.png

Vi har samarbeidet med Preus Fotomuseum, og laget lydopptak til en fotoutstilling

GG forside.jpg

Vi har jobbet med forfatteren Maryann Berg Hansen. Her har vår lydmann Ask tatt opptak av lydbok i studio. I tillegg har vår illustratør Emil laget forsidebilde til lydboka.

Maryann Berg Hansen lydopptak.jpg  Illustrasjon 1 lydbok.png  Illustrasjon 2 lydbok.png

Vi har hatt flere fotooppdrag, blant annet skoleportrettbilder av elever. Disse elevene er kulturverter for den kulturelle skolesekken:

Kulturverter DKS.jpg

Vi er klare for flere oppdrag, og gleder oss til å komme ut til spennende læreplasser når den tid kommer.