no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Møte for foresatte i Vg3 tirsdag 19. mars kl. 1800

Foto: Horten Love

Publisert:

15.03.2023

Oppdatert:

15.03.2024 kl.11:07

Elevrådsleder Emilie og russepresident Bork inviterer til møte for å snakke om den viktige tiden de går inn i nå, og temaer er bla russefeiring, inkludering og eksamen.

Hva kan du forvente?

Vi som går siste året på videregående er 18 og 19 år, men det betyr ikke at vi ikke trenger foreldre. Vi (russepresident og elevrådsleder) ønsker og trenger foreldre for at vi skal få en trygg og morsom avslutning på videregående skole.

Vi som avgangselever går nå inn i en veldig viktig periode, det er siste innspurt på videregående, snart eksamen og i tillegg russefeiring for noen, så det er absolutt nå vi virkelig trenger dere foreldre.

Vi ønsker å formidle til dere som foreldre litt informasjon om hvordan russetiden her på Horten videregående vil være, snakke om inkludering og annen informasjon rundt russefeiringen. Det blir også litt informasjon om eksamen. 

På møtet vil også miljøarbeider Lisen, helsesykepleiere Kim og Birgitte og rektor Gisle delta. Det vil bli anledning til å stille spørsmål og vi vil svare så godt vi kan. 

Når: Tirsdag 19. mars klokka 18.00

Hvor: Hovedgata i 1. etasje, Horten vgs, Strandpromenaden 33

Vi håper mange har anledning til å komme!

Hilsen Emilie (elevrådsleder) og Bork (russepresident)

Parkering