no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Over 1000 elever i aktivitet i strålende solskinn

Mange elever nøt det fine været i slalombakkene på Kongsberg skisenter.

Publisert:

03.03.2019

Oppdatert:

18.08.2020 kl.15:38

Fredag 1. mars fylte Horten vgs busser i morgentimene for å frakte elevene ut i natur og kultur for å bli bedre kjent og ikke minst få være i aktivitet i det vårlige været!

1.mars ble elevrådets vinteraktivitetsdag arrangert. Alle elever og ansatte fikk tilbud om å velge en aktivitet på en av de tre destinasjonene. Over halvparten valgte å reise til Kongsberg skisenter, der ble det lagt til rette for både erfarne og nye skiløpere. Det ble arrangert nybegynnerkurs innen snowboard og slalåm, i tillegg til svingteknikk kurs for de som var litt mer drevne. 

Det var nærmere 300 som benyttet seg av tilbudet om en hel dag i Drammensbadet. Her var det mobilfri sone. Det ble derfor satt ny Horten vgs rekord i antall timer elevene var uten sosiale medier. 

De resterende reiste til Teknisk museum i Oslo hvor museet tok med elevene på omvisninger. Etter endt besøk kontaktet museet rektor Liv Marit med beskjed om at det hadde vært et strålende besøk. De ville gi beskjed om at elevene var bemerkelsesverdig interesserte og høflige. 

Logistikk

Det var mye som skulle til for å få det hele på plass. 19 busser måtte bestilles for å få hele gjengen på tur. I tillegg måtte skiutstyr til 150 personer klargjøres i forkant med individuell innstilling i forhold til høyde, vekt og skostørrelse. 

Gratis for alle

Målet med dagen var å få elevene i aktivitet, la de utfordre seg selv, bli kjent med nye og å oppleve noe nytt. Skolen betalte for alt av billetter, utstyr og transport. I tillegg lånte vi ut skiklær til de som hadde behov for det. Det eneste elevene måtte huske på var å ta med nok mat og drikke i tillegg til å ha det gøy.