no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

På jakt etter sommerjobb?


Publisert:

11.04.2022

Oppdatert:

11.04.2022 kl.16:08

Onsdag 20. april i midttimen arrangeres det sommerjobbmesse for elever på Horten videregående skole, her møter bedrifter som tilbyr sommerjobb til skoleungdom. Forbered deg med en CV og benytt sjansen!

Det er Nav som i samarbeid med skolen arrangerer sommerjobbmessen på Horten vgs. Mellom kl 1130 og 1300 første onsdag etter påske bør du benytte sjansen og møte opp med oppdatert CV i Hovedgata.

Her vil du finne forskjellige firmaer i Horten som tilbyr sommerjobb som blant annet informasjonsmedarbeider, festivalmedarbeider, butikkmedarbeider, servitør, rombetjent, pizzabud, bartender, resepsjonsmedarbeider, oppvaskhjelp, kioskmedarbeider og mer!

Tips til forberedelse

NAV har lang erfaring med jobbmesser, og her gode tips til deg som skal søke sommerjobb:

  1. Oppdater CV-en din. Ta gjerne med et bilde. Husk at det er helt greit om du ikke har så mye på den, mange finner sin første jobb på sommerjobbmessa.
  2. Tenk gjennom hva du vil jobbe med, og hva du er flink til. Om ikke du sier det, er det ingen arbeidsgivere som kommer til å få vite det.
  3. Ha en plan klar for når du kan jobbe. Skal du på ferier eller festivaler så noter deg det slik at det er forutsigbart for arbeidsgiver å vite når du er tilgjengelig.
  4. Hvor kan du jobbe? Hvor geografisk er det ok for deg å jobbe? Kommer du deg dit på en grei måte?
  5. Øv deg gjerne på å etterlate et godt førsteinntrykk. Du kommer langt med et smil og se de du møter i øynene. Det å være trygg på seg selv er en klar fordel.