no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Selvtest før første skoledag etter juleferien

Helsedirektoratet anbefaler alle elever og ansatte til å ta selvtest innenfor 24 timer før første skoledag etter juleferien.

Publisert:

29.12.2021

Oppdatert:

29.12.2021 kl.12:16

Horten vgs deler ut selvtester til alle elever og ansatte mandag 3. januar, mellom kl. 0830 og 1530 i hovedgata. Har du ikke mulighet til å hente, oppfordrer vi uansett alle til å ta selvtest før oppmøte til første fysiske skoledag.

Helsedirektoratet har anbefalt at alle ansatte og alle elever i barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole bør teste seg innenfor 24 timer før de går på jobb eller skole første dag etter juleferien. Formålet med at alle ansatte og elever tester seg, er å fange opp smitte før oppstart i barnehager og skoler.

Horten videregående skole har fått selvtester for utdeling til ansatte og elever.  Utdeling av selvtest foregår mandag 3. januar fra 0830-1530 i hovedgata. Første skoledag etter juleferien er tirsdag 4.januar.

Skolen er på rødt nivå etter trafikklysmodellen. Elevene har tilgang til eget oppslag på teams hva rød plan betyr for seg og sin klasse.

Fortsatt god jul ønskes!

Hilsen rektor