no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Informasjonsteknologi 1 (skoleåret 2023/24)

Informasjonsteknologi 1 gir en bred innføring i ulike områder innen IT, og består av tre hovedområder; digital samtid, nettsteder og multimedier og databaser. Man trenger ingen forkunnskaper for å ta dette faget, og en kan ta IT1 og IT2 uavhengig av hverandre. Nettundervisning-nettskole fra Horten vgs. tilbyr IT1 og IT2 annethvert år og for skoleåret 2023/24 er det IT1. Faget gir 1 realfagspoeng når du skal søke høyere utdanning.

Hvordan foregår undervisningen? 

Undervisningen foregår i et digitalt klasserom to ettermiddager i uken med obligatoriske e-leksjoner som forberedelse til undervisningen.
Undervisning i kombinasjon med e-leksjoner og samskrivingsverktøy får du praktisert faget både skriftlig og muntlig med dine medelever og lærer. Alt du trenger er en PC med webkamera, headset med mikrofon og god internettilkobling.

Oppstart

Felles fysisk oppstartssamling for alle nye elever i august/september 2023 på Horten videregående skole.

Undervisningstidspunkt kommer senere.

Påmelding

Du melder deg på via vårt påmeldingsystem i samråd med din lokale videregående skole.

Alle elever i Vestfold og Telemark fylke får fagene gratis. Elever fra andre fylker må ha en bekreftelse/godkjenning fra sin lokale skole om at deres skole betaler for elevplassen. En slik bekreftelse/godkjenning er viktig å ha på plass før du melder deg på.

Har du noen spørsmål, kontakt oss på:

E-post: nettskolen@vtfk.no

Telefon: 33 07 91 00

 

 
 

Publisert: 27.10.2020 Oppdatert: 15.02.2023 kl.07:25