no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

29. OKTOBER 2020 arrangeres det NN-dag på Horten vgs for 15. året på rad


Publisert:

28.10.2020

Oppdatert:

28.10.2020 kl.12:17

29. OKTOBER 2020 arrangeres det for 15. året på rad NN-dagen på Horten vgs. NN-dagen er en elevstyrt innsamlingsaksjon til inntekt for mikrofinansprosjekter som Norsk Nødhjelp driver i Tanzania. Covid-19 har rammet landene i Afrika hardt økonomisk og det er mer viktig enn noen gang å hjelpe til!

Denne dagen går ut på at elevene skal disponere en hel dag hver høst, for å samle inn penger til Norsk Nødhjelps solidaritets prosjekter. Elevene skal samle inn 400 kr hver, og pengene brukes til å hjelpe barn og voksne i Tanzania. I 15 år har dette samarbeidet foregått og i år faller NN-dagen på 29. oktober. 


Det eneste elevene trenger å gjøre er å spørre foreldre, besteforeldre, naboer eller arbeidsplassen sin om de kan jobbe den 29.oktober for å tjene inn 400kr til Norsk Nødhjelp. Det er flott at alle elever får muligheten til å være med å bidra på noe som er stort og viktig.  Vi håper at elevene velger å sette andre foran seg selv denne dagen, og med tanke på COVID-19 ønsker vi en ekstra liten innsats i år for å hjelpe de som ikke har ressurser og beredskap til å takle situasjonen slik vi gjør i Norge.

Ved å bidra på NN-dagen er man med på å hjelpe mange menneskers økonomi og forbedre deres levekår. NN jobber for selvstendighet, som betyr at de driver med mikrofinans for at mennesker kan starte egne små virksomheter.

Les mer her: NN-dagen ved Horten vgs