no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Tysk I+II fellesfag

Tysk I+II er for deg i Vg3 som har tatt nivå I i Vg1 og Vg2, og ønsker å komme til nivå II i Tysk. Faget skal gi deg forståelse i kultur, geografi, historie og samfunn i Tyskland og andre tysktalende land. Målet er å lære og beherske grunnleggende tysk muntlig og skriftlig. Elevene kan komme fra hele Norge. Med Nettskolen Vestfold kan du ta fag der du bor!

Læreplan

Du kan lese mer om faget her: Læreplan i fremmedspråk

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i et digitalt klasserom to ettermiddager i uken i 90 min med obligatoriske e-leksjoner som forberedelse til undervisningen (se hvordan det digitale klasserommet fungerer her).

Undervisning i kombinasjon med e-leksjoner og samskrivingsverktøy får du praktisert faget både skriftlig og muntlig med dine medelever og lærer. Alt du trenger er en PC med webkamera, headset med mikrofon og god internettilkobling.

Oppstart og undervisningstidspunkt

Undervisningsstart uke 34.

Felles fysisk oppstartssamling for alle nye elever i august/september 2024 på Horten videregående skole.

Undervisningstidspunkter (dager og klokkeslett) er ikke fastlagt *

* Det kan komme endringer i tidspunktene

Påmelding

Du melder deg på via vårt påmeldingsystem i samråd med din lokale videregående skole.

Alle elever i Vestfold fylke får fagene gratis. Elever fra andre fylker må ha en bekreftelse/godkjenning fra sin lokale skole om at deres skole betaler for elevplassen. En slik bekreftelse/godkjenning er viktig å ha på plass før du melder deg på.

Har du noen spørsmål, kontakt oss på:

E-post: nettskolen@vtfk.no

Telefon: 33 07 91 00

 

 
 

Publisert: 14.01.2021 Oppdatert: 14.01.2024 kl.20:23