Elev PC ordning


Publisert:

26.06.2018

Oppdatert:

26.09.2023 kl.12:23

Høsten 2019 innførte vi utlånsordning av elev pc for alle elever i voksenopplæringen. Alle elever fikk også ny e-postadresse og ny pålogging/nytt brukernavn fra og med skolestart 2019/2020.

Elev PC ordning

Elever i videregående skole må ha en datamaskin. Nå får alle elever med voksenrett på Kompetansebyggeren  låne PC av oss gratis.

Følgende avtale gjelder for utlånsordningen: 

Lånekontrakt elev PC Kompetansebyggeren (Lenke Fjernet)

 

Ny e-post og pålogging

Som en del av sammenslåingen av Vestfold og Telemark fylkeskommune får alle elever ny e-postadresse og ny pålogging/nytt brukernavn fra skolestart 2019-2020.

Hvordan logger jeg meg på PC-en ved skolestart?

Rett før skolestart får du en SMS med informasjon om pålogging og passord som du skal bruke for å logge deg på PC-en. Hvis du ikke mottar SMS, får du informasjon om pålogging ved skolestart. 

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får logget meg på?

Hvis du er sikker på at du har skrevet riktig brukernavn og passord, kontroller at du er koblet til nettverket «VTFK». Det finner du ved å klikke på ikonet for nettverk nederst til høyre på skjermen. 

Hvem kan jeg spørre om hjelp til pålogging?

Har du spørsmål om pålogging eller annen bruk av PC-en, tar du kontakt med kontakt-/faglærer eller med servicedesken (IKT) på skolen.

Hvordan logger jeg meg på itslearning?

Logg på med brukernavn og passord som du har fått tilsendt på SMS. Det består av de tre første bokstavene i navnet ditt og fødselsdatoen din.