no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 06.30 til 14.30. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.30-08.30.

Merk: I uke 3 og 4 stenger kantina kl. 13.00. 

Meny

Uke 3

Mandag: Fish`n chips 
Tirsdag: Tacowraps
Onsdag: Piadina
Torsdag: Risgrøt med saft
Fredag: Pizzabaguetter

Uke 4

Mandag: Kyllingburger
Tirsdag: Tikka masala
Onsdag: Piadina
Torsdag: Gulrotsuppe med rundstykker
Fredag: Pizzabaguetter

Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 99 32 32 15.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris.  

For å booke bord, send en e-post til Marit Øien på marit.k.oien@vestfoldfylke.no. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for

Meny restaurant Tigris

Onsdag 16. Oktober
Meny uke 42

Hjortecarpaccio
Syltet kantarell, salat, røkt rømme og tyttebær
Allergener: SU, ME
Kr 55,-

Pannestekt røye
Agurksalat, rømmedressing og kokte poteter
Allergener: FK, ME, SU
Kr 125,-

Hjorteskav
Stekt sopp, rosenkål, tyttebær, fløtesaus og potetmos
Allergener: ME
Kr 130,-

Ostekake med moltegele
Allergener: GL, ME
Kr 55,-

 

Onsdag 23. Oktober
Meny uke 43

Kremet soppsuppe
Pisket smør og landbrød
Allergener: GL, ME
Kr 55,-

Papilotte med fisk
Ovnsbakt fiskepakke med grønnsaker og kryddersmør. Serveres med kokte poteter
Allergener: FK, ME
Kr 125,-

Lammelår
Dampet brokkoli, glasert gulrot, lammesaus og fløtegratinerte poteter
Allergener: ME, SE, GL
Kr 130,-

Pannacotta på sjokoladebunn
Krydderkakekrumle, syltede nyper, mandelflarn og nypesorbet
Allergener: GL, LA, EG, NØ
Kr 50,-

Onsdag 30. Oktober
Meny uke 44

Laksepastrami
Kremet egg, ruccula, syltet bete Melba toast
Allergener: FK, GL, EG, SU
Kr 55,-

Tigris fiskesuppe
Aioli og focaccia
Allergener: FK, SK, ME, SE, EG, GL, SP
Kr 120,-

Bouef Bourguignon
Fransk kjøttgryte med potet- og sellerirotpuré
Allergener: SE, GL, SU, ME
Kr 130,-

Blåbærkokt pære
Ingefær-is og Sabayonnesaus
Allergener: ME, EG, SU, GL
Kr 45,-

JULEN 2024
i ukene 47, 48, 49 og 50

Onsdag (11:30 – 13:30) alle gjester
Torsdag (11:30 – 12:30) kun for avdelinger på skolen

I år tilbyr vi våre gjester tradisjonelt julebord, bestående av varme- og kalde retter samt dessert.

Kr. 260,-


Allergen informasjon:
EG: Egg, PN: Peanøtter, SE: Selleri, BR: Bløtdyr, NØ: Nøtter, GL: Gluten, SO: Soya, LA: Laktose, SU: Sulfitter, SP: Sennep, SK: Skalldyr, FK: Fisk, LU: Lupin, SØ: Sesamfrø

 

Velkommen til oss!

 

 

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 13.01.2025 kl.08:49