Kantina
Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 06.30 til 14.30. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.30-08.30.
Merk: I uke 3 og 4 stenger kantina kl. 13.00.
Meny
Mandag: Fish`n chips
Tirsdag: Tacowraps
Onsdag: Piadina
Torsdag: Risgrøt med saft
Fredag: Pizzabaguetter
Uke 4
Mandag: Kyllingburger
Tirsdag: Tikka masala
Onsdag: Piadina
Torsdag: Gulrotsuppe med rundstykker
Fredag: Pizzabaguetter
Glutenfrie og laktosefrie alternativer
Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.
Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie.
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.
Alle allergener er merket på menyen i kantina.
Interne og eksterne matbestillinger
I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien.
Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 99 32 32 15.
Restaurant Tigris
Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris.
For å booke bord, send en e-post til Marit Øien på marit.k.oien@vestfoldfylke.no. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for
Meny restaurant Tigris
Onsdag 16. Oktober
Meny uke 42
Hjortecarpaccio
Syltet kantarell, salat, røkt rømme og tyttebær
Allergener: SU, ME
Kr 55,-
Pannestekt røye
Agurksalat, rømmedressing og kokte poteter
Allergener: FK, ME, SU
Kr 125,-
Hjorteskav
Stekt sopp, rosenkål, tyttebær, fløtesaus og potetmos
Allergener: ME
Kr 130,-
Ostekake med moltegele
Allergener: GL, ME
Kr 55,-
Onsdag 23. Oktober
Meny uke 43
Kremet soppsuppe
Pisket smør og landbrød
Allergener: GL, ME
Kr 55,-
Papilotte med fisk
Ovnsbakt fiskepakke med grønnsaker og kryddersmør. Serveres med kokte poteter
Allergener: FK, ME
Kr 125,-
Lammelår
Dampet brokkoli, glasert gulrot, lammesaus og fløtegratinerte poteter
Allergener: ME, SE, GL
Kr 130,-
Pannacotta på sjokoladebunn
Krydderkakekrumle, syltede nyper, mandelflarn og nypesorbet
Allergener: GL, LA, EG, NØ
Kr 50,-
Onsdag 30. Oktober
Meny uke 44
Laksepastrami
Kremet egg, ruccula, syltet bete Melba toast
Allergener: FK, GL, EG, SU
Kr 55,-
Tigris fiskesuppe
Aioli og focaccia
Allergener: FK, SK, ME, SE, EG, GL, SP
Kr 120,-
Bouef Bourguignon
Fransk kjøttgryte med potet- og sellerirotpuré
Allergener: SE, GL, SU, ME
Kr 130,-
Blåbærkokt pære
Ingefær-is og Sabayonnesaus
Allergener: ME, EG, SU, GL
Kr 45,-
JULEN 2024
i ukene 47, 48, 49 og 50
Onsdag (11:30 – 13:30) alle gjester
Torsdag (11:30 – 12:30) kun for avdelinger på skolen
I år tilbyr vi våre gjester tradisjonelt julebord, bestående av varme- og kalde retter samt dessert.
Kr. 260,-
Allergen informasjon:
EG: Egg, PN: Peanøtter, SE: Selleri, BR: Bløtdyr, NØ: Nøtter, GL: Gluten, SO: Soya, LA: Laktose, SU: Sulfitter, SP: Sennep, SK: Skalldyr, FK: Fisk, LU: Lupin, SØ: Sesamfrø
Velkommen til oss!