no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 07.00 til 14.30. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Meny

Uke 10
Mandag: Tikka masala med nanbrød
Tirsdag: Vårruller med stekt ris
Onsdag: Tacowrap med salsa og salat
Torsdag: Hamburger 140g 
Fredag: Pizzabaguetter

Uke 11
Mandag: Bakt potet
Tirsdag: Lakseburger i brød med tzatsiki
Onsdag: Thaisuppe red curry med rundstykke
Torsdag: Mac'n cheese med hvitløksbaguette
Fredag: Pizzabaguette
 
Uke 12
Mandag: Tikka masala med nanbrød
Tirsdag: Vegetar-vårruller med stekt ris
Onsdag: Tomatsuppe med rundstykke
Torsdag: Hjemmelaget lasagne med salat
Fredag: Pizzabaguetter
Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 414 50 266.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris. 
Restauranten har åpent torsdager i uke 4, 5, 6, 11, 12, 15 og 16. Under ser du meny for uke 4, 5 og 6. Meny for resterende uker blir lagt ut når de er klare. 

Meny restaurant Tigris
Torsdag 24. januar Torsdag 1. februar Torsdag 8. februar

Ertesuppe
Flatbrød med pisket smør
Allergener: LA, GL, FK
Kr 50.-

***

Panert seibiff med løk
Gulrotpuré, dampet brokkoli, rømmesaus 
og kokte poteter
Allergener: FK, LA, EG, GL 
Kr 110,-

***

Saltkjøtt og flesk
Dampet brokkoli, kålrotpure og kokte poteter
Allergener: LA
Kr 120,-

***

Créme brûlée
bringebæris og kjeks
Allergener: LA, GL, GE
Kr 45,-

Allergen informasjon:
EG Egg, PN Peanøtter, SE Selleri, BR Bløtdyr, NØ Nøtter, GL Gluten, SO Soya, LA Laktose, SU Sulfitter,
 SP Sennep, SK Skalldyr, FK Fisk, 
LU Lupin, SØ Sesamfrø

Fylt ravioli 
Ricotta, spinat, brunet smør, pinjekjerner, 
focaccia og oliventapenade
Allergener: EG, GL, LA
Kr 50.-

***

Pannestekt ørretfilet
Kapers, sitron Fennikel- og aspargesrisotto
Allergener: LA, FK
Kr 120,-

***

Tagliatelle Alfredo med grillet kyllingfilet 
Tomatsalsa, parmesan
Allergener: EG, GL, LA
Kr 130,-

***

Tiramisu
Allergener: GL, LA, 
Kr 45,-

Allergen informasjon:
EG Egg, PN Peanøtter, SE Selleri, BR Bløtdyr, NØ Nøtter, GL Gluten, SO Soya, LA Laktose, SU Sulfitter,
 SP Sennep, SK Skalldyr, FK Fisk, 
LU Lupin, SØ Sesamfrø

 

 

 

 

Stekt kamskjell med spicy blomkål
sitronfløte med purreløksolje
Allergener: LA, GL
Kr 45-

***

Kokt skrei
Dampet gulrot, Ertepuré, Sandefjordsmør 
og kokte poteter
Allergener: FK, LA, 
Kr 130,-

***

Ovnsstekt svinenakke 
 Bakte rotgrønnsaker, gulrotpuré, Karamellisert hvitløks-sjy og urtestekte poteter
Allergener: LA
Kr 120,-

***

Sjokolademoussé
Pasjonsfrukt- og mangosorbet, havreflarn 
Allergener: LA, GL, EG
Kr 45,-

Allergen informasjon:
EG Egg, PN Peanøtter, SE Selleri, BR Bløtdyr, NØ Nøtter, GL Gluten, SO Soya, LA Laktose, SU Sulfitter,
 SP Sennep, SK Skalldyr, FK Fisk, 
LU Lupin, SØ Sesamfrø

 

 

For å booke bord, send en e-post til Marit Øien på marit.k.oien@vtfk.no. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for.

 

Allergen informasjon

EG egg, PN peanøtter, SE selleri, BR bløtdyr, NØ nøtter, GL gluten, SO soya. LA laktose, SU sulfitter, SP sennep, SK skalldyr, FK fisk, LU lupin, SØ sesamfrø

 

Velkommen til oss!

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 01.03.2024 kl.12:36