no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

− Vil gi løperne en god opplevelse

Jeamilla Desiré Dahl (fra venstre), Karita Gusland og Helene Skuggedal skal sørge for at 1200 ungdomsskoleelever får en fin stafettdag. Foto: Ellen Marie Skjefstad

Av:

Ellen Marie Skjefstad

Publisert:

06.05.2019

Oppdatert:

11.12.2020 kl.10:27

Idrettselevene på Vg2 arrangerer Tinestafetten for 1200 Larviks-ungdom.

− Vi er veldig rolig, fordi vi vet at alle i idrettsklassene har kontroll på sine poster, sier Jeamilla Desiré Dahl. Sammen med klassevenninnen Karita Gusland er hun leder for Tinestafetten i Larvik. Startskuddet går tirsdag 7. mai.

Stafetten som samler 117 lag fra 6.-9.-klasse i Larvik er en del av verdens største idrettsmønstring.

Mye tid på planlegging

− Alle oppgavene er like viktige, vi er helt avhengig av alle funksjonene, sier Karita Gusland. Hun forteller at de har brukt en del tid på å få de rette personene til de ulike oppgavene.

1IDA og 1IDB har ansvar for alt: Tidtaking, parkeringsvakter, sekretærer, søppelplukking, oppvarming av alle elevene og presse, for å nevne noe.

Alt er planlagt ned til minste detalj og dagen før det store arrangementet på Lovisenlund er ting på plass. Alle vet hva de skal gjøre og tar oppgavene seriøst.

− Det er viktig for at elevene som deltar skal få en god opplevelse. Jeg synes det var stor stas å delta selv alle gangene jeg var med, den opplevelsen vil jeg at de også skal få, sier Helene Skuggedal, som er presseansvarlig.

Gøy med lag

Karita husker at det var gøy å delta.

− Det var kult å løpe. Alle ser på deg og det å være en del av et lag var ordentlig gøy, sier hun.

Tinestafetten arrangeres av Norges Friidrettsforbund for 26. året på rad. Totalt deltar over 110.000 håpefulle deltakere på landsbasis.

Les mer om Tinestafetten på arrangørens nettside.