no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Avslutningsseremoni 2023

Avslutningsseremoni på scenen

Av:

Christina Grøtterød

Publisert:

19.06.2023

Oppdatert:

21.05.2024 kl.10:10

Torsdag 15. juni hadde vg2 yrkesfag avslutningsseremoni skolen mens vg3 hadde avslutningsseremoni i Bølgen kulturhus fredag 16. juni.

Torsdag 15. juni 

Vg2 yrkesfag hadde en fin avslutningsseremoni med kompetansebevis, frokost, tale, stipend utdeling og flott underholdning.
 
"Takk til hver enkelt av dere, takk til dere som har brukt tid i elevrådet, brukt tid på dine medlever og medmennesker. Når dere nå etter endt grunn- og videregående skole skal ut i lære, jobb eller videre studier står mange nye veier åpne for dere. Husk at det ikke alltid haster så veldig med alt i livet. Livet er langt og fullt av en uendelighet av opplevelser. Så mitt råd er å ta vare på gode venner, være vennlige selv, så slipper du å bære de tunge dagene alene. La livet komme litt til deg, tillat deg å leve" sa rektor Lin Marie Holvik til alle vg2 elevene på yrkesfag.
 
En ekstra gratulasjon til Trine Søraas Johannessen, Markus Gundersen, Jørgen Nygaard, Hanna Julia Jeznach, Sofus Larsen Skalleberg og Erle Mariusdatter Withbro-Svendsen som mottok et stipend på 5000kr fra Sparebank 1.
 
Stipendet ble gitt på bakgrunn av elevenes gode jobb faglig, samt engasjement de har vist i ulike arenaer på skolen, men også for sine medelever. Det er alt fra bidrag i elevrådet, deltakelse i ungdomsbedrift, basetillitsvalgt, bidratt med sine meninger, fokus på inkludering og setter andre foran seg selv og mye mer.
 
Gratulerer så mye med kompetansebevis til alle våre flotte vg2 elever på yrkesfag og lykke til videre.

Fredag 16. juni

Vg3 hadde avslutningsseremoni i Bølgen kulturhus med taler, underholdning og stipend og roseutdeling.
 
Som rektor så fint sa «Jeg håper og tror vi har bidratt til at det du i stillhet drømmer om, blir til virkelighet, at hvis du må bryte med noen stengsler så har du mot til å gjøre det, hvis du ser noen som har det vondt handler du, og hvis du mener noe sier du i fra». Og med det håper vi at dere er klare til å gå ut i verden, for verden trenger dere, men Larvik ønsker deg velkommen tilbake når den tid kommer.
 
En ekstra gratulasjon til Renad Abualfaish, Mads Andersen, Evelina Holtan, Patrick Fredriksen Thorkildsen, Eila Aartun Nord og Adele Grubben som mottok et stipend på 5000kr fra DNB.
 
Stipendet ble gitt på bakgrunn av elevenes gode jobb faglig, samt engasjement de har vist i ulike arenaer på skolen, men også for sine medelever. Det er alt fra bidrag i elevrådet, prestasjoner i idrett, bidrag med sine meninger, fokus på inkludering og det å sette andre foran seg selv og mye mer.
 
Gratulerer så mye med vel gjennomført 13 års skolegang og lykke til videre.
 

Vi tok en prat med tre av de heldige som mottok stipend fra Sparebank1 og DNB.

Markus Gundersen (2. klasse kjøretøy på teknologi og industrifag)

- Jeg hadde ikke forventa å motta dette stipendet, men jeg skjønte at det var meg når han nevnte ungdomsbedrift. Vi har hatt en intern konkurranse i klassen med stjerner og der var det jeg som hadde flest. Dette var veldig gøy. Disse pengene går nok til disel. Planen videre nå er å være lærling som bilmekaniker, noe jeg gleder meg til.

Eila Aartun Nord (3. klasse idrettslinja)

- Jeg er helt i sjokk nå, det var absolutt ikke forventa men veldig hyggelig. Nå er planen å dra i militæret også får vi se hva som skjer etter det, jeg har ikke bestemt meg helt enda for hva jeg skal etter militæret.

Mads Andersen (3. klasse studiespesialiserende)

- Jeg visste om nominasjonen og at jeg var nominert, men jeg hadde ingen aning om jeg kom til å være en av de heldige. Dette var veldig gøy. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke pengene på, det er ikke noe spesielt jeg kommer på nå hvert fall. Men de kommer absolutt godt med. Nå er planen å dra i førstegangstjenesten i august også har jeg lyst til å studere juss etter det.