no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Elevrådet 23/24

Elevrådsstyret gruppebilde
Foto: Christina Grøtterød

Av:

Christina Grøtterød

Publisert:

28.09.2023

Oppdatert:

28.09.2023 kl.13:15

Årets elevråd er satt og den består av elevrådsleder Mathilde Chetwynd Eikeland (MD), Hedda Bredesen Johansen (MK), Selma Maria Balaban (idrett), Thyra Bjørnsdatter (SSR), Jonas Knutsen Olsen (RM), Isabella P. Sauer (ST), Erfan E. Eshani (ST), Nicolai J. Gustavsen (ST), Marcus Seemann-Jenssen (påbygg), Hodan Yasin Ali (kombinasjonsklassen), Elias Hegg Vestli (BA), Theodor Caspersen (EL), Anna-Elise Hette (HO) og Nicolas Da Silva Timm (TEK).
- Vi i elevrådsstyret ser frem til å ta fatt på mange viktige saker som preger oss elever og hverdagen her på Thor Heyerdahl. I løpet av året jobber vi med temaer som skolemiljø, elevmedvirkning og demokrati og medborgerskap.
 
Alle er vi heldige som har fått tilliten og muligheten til å representere skolens elever, og vi alle er innstilt på å ta oppgaven på alvor. Et godt elevdemokrati er viktig for å opprettholde et trygt og godt skolemiljø, hvor alle elever føler seg trygge og sett. Vi gleder oss til å komme i gang og håper alle får et fint og lærerikt skoleår.
 

Vi tok også en prat med elevrådsleder Mathilde Cetwynd Eikeland

Elevrådsleder Mathilde
 
- å være elevrådsleder innebærer mye ansvar. Jeg må lede møter, skrive sakslister, følge opp saker og jeg må engasjere meg og holde meg oppdatert om det som skjer på skolen.
Å få tilliten til en slik oppgave setter jeg stor pris på. Sammen med elevrådsstyret bruker jeg tid av min skolehverdag til å delta på møter, samlinger og konferanser som alle har til felles et ønske om å styrke skolen og gjøre skolehverdagen best mulig for hver enkelt elev.
 
Jeg ønsket å være elevrådsleder da det er en oppgave som jeg ser på som spennende og lærerik. Jeg får oppleve mye og jeg får være med å gjøre en forskjell. Det er en viktig oppgave for meg, som jeg er glad for at jeg har fått muligheten til å fylle.