no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Første skoledag

To spente elever sitter utenfor skolen første skoledag
Pernille Farmen Ravndal og Nora Nyberg hadde første skoledag i musikk og dans vg2 og restaurant- og matfag vg1 Foto: Christina Grøtterød

Publisert:

23.08.2023

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08:59

Kl. 08.30 mandag 21. august var Jotron arena full av spente og forventningsfulle vg1 elever. Rektor Lin Marie Holvik ønsket velkommen og brukte anledningen til å si noen ord om forventninger og hvor viktig det er å be om hjelp hvis man har det vanskelig i hverdagen. Før hun ga ordet videre til Mathilde Chetwynd Eikeland som er elevrådsrepresentant.

- Velkommen til Thor Heyerdahl videregående skole, her lærer dere og her får dere venner. Det smarteste dere kan gjøre er å komme på skolen. Hvis du har det vanskelig i hverdagen er det veldig viktig at du prater med en eller annen du stoler på, det er mange folk her som vil slå ring rundt deg hvis livet går det litt i mot, sa Lin Marie Holvik mens hun så rundt på alle de nye vg1 elevene.

Mathilde Chetwynd Eikeland benytten anledningen til å prate om deltakelse.

- Det er viktig for oss at dere trives og har det bra på skolen. For at lærerne og de ansatte her på skolen skal gjøre det beste de kan for at dere trives er det veldig viktig at dere bruker deres stemme. Derfor oppfordrer jeg dere til å være ekstra engasjert og delta aktivt i klassens time. Det er viktig at vi hører elevenes stemmer for at vi skal få det best mulig her på skolen.

Alle vg1 elevene er samlet i Jotron Arena første skoledag

Rektor Lin Marie Holvik og elevrådsleder Mathilde Chetwynd Eikeland talte til alle de nye vg1 elevene første skoledag.

Gode søkertall til Thor Heyerdahl

1608 fikk tilbud om plass i andre inntaket i år. Blant disse finner vi blant annet Martin Dreng Stretre og Tom Erik Vestly som skal begynne i vg1 elektro og datateknologi og vg1 bygg- og anleggsteknikk. De valgte linjene etter interssser og gleder seg til en mer praktisk og aktiv skolehverdag på Thor Heyerdahl. 

To spente elever venter på å få møte sin nye klasse

Martin Dreng Stretre og Tom Erik Vestly ventet spent på å møte sin nye klasse.

En trygg og god skolehverdag

Hver dag finner vi disse miljøarbeiderne iført grønne fleecejakker rundt i gangene på Thor Heyerdahl. De jobber hver dag for en trygg og god skolehverdag og bistår gjerne om noen trenger hjelp til å finne fram eller om noen trenger noen å prate med, så møter du alltid disse blide miljøarbeiderene som har tid til deg. 

Tre miljøarbeidere står klare til å ta i mot nye eleverTrude Lise Løkken, Hilvi Hoff Karlsen og Abdul-IlaH karim Ahmad gikk rundt første skoledag og passet på at alle hadde det bra.