no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Fremdeles ledige bøsser


Publisert:

13.03.2018

Oppdatert:

11.12.2020 kl.10:27

Ennå ikke meldt deg som bøssebærer for Krafttak mot kreft? Det er ikke for seint.

– Vi fikk mange påmeldinger i etterkant av kickoffet, men det er rom for flere. De som ennå ikke har meldt seg, har fremdeles sjansen, sier Finn Gross Maurer i aksjonskomiteen på THVS.

Onsdag 14. mars klokka 17.00 er det oppmøte for avgangselevene. Da rigger aksjonskomiteen seg i stand i 1. etasje og deler ut ruter, kart og annen informasjon.

– Det er fullt mulig å gå to og to sammen for de de som ønsker det, men vi vil at alle skal gå med hver sin bøsse og for eksempel deler gatene i to og tar hver sin del, forteller Maurer, og legger til:

– Vi tenker at det nok er en fordel å gå i et område hvor en er kjent, så det kan være lurt å møte opp på skolen til klokka 17.00. Det er førstemann til mølla for å velge områder.

Engasjert avgangskull

Maurer er godt fornøyd med sine medelevers engasjement i forkant av innsamlingsaksjonen. Da Jarle Gogstad fortalte sin historie om kreftens senskader, var Kon-Tiki fylt til siste sete. Påmeldingene tikker inn jevnt og trutt, og antall medlemmer i aksjonskomiteen er også høyere enn tidligere.  

– Vi har en stor aksjonskomité i år. Det gjør at vi har mulighet til å sette to og to på oppgavene. I tillegg har vi vært tidlig ute med informasjon blant elevene på Facebook og Instagram. Etter kickoffet fikk vi tilbakemelding om at det var følelsesmessig sterkt samtidig som elevene følte at de fikk den informasjonen de trengte. For mange er det fint å se hva pengene går til.

Verdifull forskning

Selv har Maurer fått kreften ubehagelig tett på i hverdagen. Hans eget engasjement er derfor av det høyst personlige slaget.

– Da faren min ble syk for to år siden fikk jeg se hva kreften gjør. Vi trenger virkelig mer penger til forskning på senskader, og jeg tenker at jeg vil hjelpe til så mye som mulig, avslutter Finn Gross Maurer.

Slik kan du støtte årets Krafttak mot kreft:

  • Vipps til 421041
  • Send sms GAVE til 2277 (200,-)
  • Kontonummer: 1503.07.66056