no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Fylkesmesterskap i tømrerfaget

Elev bærer en planke
Aleksander Holte Nygaard, Thor Heyerdahl videregående skole

Publisert:

08.03.2023

Oppdatert:

27.04.2023 kl.10:59

Onsdag 1. mars arrangerte avdelingen bygg- og anleggsteknikk på Thor Heyerdahl videregående skole fylkesmesterskap i tømrerfaget.

Det var fem skoler fra hele fylket som deltok og skolene hadde plukket ut fem gode representanter som konkurrerte mot hverandre i en fin ramme på skolen. De fem represetantene var:

De fem deltakerne

Aleksander Holte Nygaard, Thor Heyerdahl videregående skole, Sivert Norhall, Re videregående skole, Andreas Øvre Rivrud, Gjennestad videregående skole, Noah Askjer, Skogmo videregående skole og Kristoffer Jønholt, Nome videregående skole.

Alle fem fikk samme oppgave, og de jobbet raskt og effektivt for å bli ferdig til klokken 15.00. Underveis og i etterkant ble de bedømt av to dommere fra opplæringskontorene for tømrerfag i Vestfold og byggfag Telemark.

Det var jevnt til slutt, men det var Andreas fra Gjennestad videregående skole som fikk best poengsum og gikk av med seieren. Noah fra Skogmo ble en god nummer to, mens Sivert fra Re ble nummer tre. De to beste kvalifiserte seg til skole-NM for tømrere som arrangeres på Gjennestad videregående skole 12 og 13 april.

Alle fem deltakere fikk fine premier som skolene hadde skaffet fra lokale leverandører.

Vi gratulerer Andreas og Noah med seier og ønsker dem lykke til videre i den nasjonale konkurransen, og en stor applaus til Aleksander for en god innsats.