no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Grenseløse dager én uke til ende

Vi feirer mangfoldet med det internasjonale på timeplanen.
Bente Hoel og Cecilie Lund er klare og gleder seg til alt som skal skje i uke 13. Roll up er laget av medier og kommunikasjon-elevene Sivert Næss Enge og Oliver Gonstad Rambo.
Foto: Ellen Marie Skjefstad

Mandag 28. mars kl. 11.45 sparkes Grenseløse dager i gang med musikk- og danseelevenes smakebiter fra musikalen Addams Family. Stortingsrepresentant Abid Raja og rektor Lin Marie Holvik ønsker velkommen kl. 12, og det offisielle startskuddet for Grenseløse dager går når heliumballongene slippes.

Spennende program

− Det vi fra før kjenner som internasjonal dag blir nå utvidet, så fra mandag til fredag blir det ulike aktiviteter med fokus på fellesskap og inkludering, forteller Bente Hoel og Cecilie Lund som er ansvarlige for dagene.

Vi er heldige som får besøk av Fargespill, Flexid med Kjell Østby, Den kulturelle skolesekk med Third culture kids, det blir vist ulike filmer, og ikke minst skal fribyforfatter Wesam Almadani og Stortingsrepresentant Abid Raja besøke ulike klasser mandagen. For å nevne noe.

Alle dager kan man bli kjent med Thor Heyerdahl med spørsmål rundt på hele skolen, det blir internasjonal mat i kantina, utstilling utenfor biblioteket og stolpejakten i Thor Heyerdahls fotspor fra onsdag.

Se fullstendig program her.

20211124_132755.jpg
Komiteen for Grenseløse dager planlegger, fra venstre: Merete Rossebø Christensen. Cristina Almeida, Ragnhild Myhren Docx, Målfrid Kjær, Heidi Ødegård, Kari Brekke Nilsen, Bente Hoel og Cecilie Lund. Foto: Ellen Marie Skjefstad

Viser frem ulike kulturer

Så gleder vi oss ekstra til torsdag 28. mars da elevene i Kombinasjonsklassen skal ha stands med mat og musikk.

− Vi har et mangfold av nasjonaliteter og kulturer på Thor Heyerdahl. Med grenseløse dager håper vi å kunne skape en arena der vi kan lære mer om hverandre. Vi legger vekt på synlighet og kunnskap, og at vi kan bli inspirert av hverandre, både faglig og medmenneskelige, sier Bente Hoel.

Publisert: 24.03.2022 Oppdatert: 09.09.2022 kl.14:48