no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Grenseløse dager

De ansvarlige for grenseløse dager
Anne Gro Styrvold, Merete Rossebø, Bente Hoel og Målfrid Kjær

Publisert:

14.03.2023

Oppdatert:

27.04.2023 kl.10:58

Årets internasjonale uke også kalt grenseløse dager er i gang i uke 13. Skolen vår vil arbeide for å skape et inkluderende fellesskap, bygge broer mellom elever på tvers av ulike språk og kulturell bakgrunn. Dette vil vi gjøre fordi vi har et mangfold av nasjonaliteter og kulturer her på Thor Heyerdahl videregående skole.

Denne uken har vi ekstra oppmerksomhet på dette hvor vi kan lære mer om hverandre og bli bedre kjent. Årets grenseløse dager vil i år være en del nedtonet i forhold til forrige års aktiviteter. Vi har satt av én dag hvor det vil være åpne arrangementer i Kon-Tiki. Små og store aktiviteter skjer forskjellige steder denne uken, se i programmet om hva som skjer til hvilken tid.

Her får du en smakebit på årets program:

- Stolpejakten

- Internasjonal mat i kantina hele uken

- Utstilling utenfor biblioteket

- Dikt/poesi konkurranse

- Utstilling fra Vestfoldmuseene i skaprundell ved Kon-Tiki

- Hør om elever som har vært på utveksling med Erasmus+

- Du kan også få høre fra tidligere elever som har hatt et skoleår i utlandet og du kan høre om opplevelser fra elever som er utvekslingselever her hos oss på Thor Heyerdahl dette skoleåret

- Film i Kon-Tiki

Elever lager mat

Bilde fra fjorårets grenseløse dager.

Tidspunkter og program

Dette kommer i løpet av denne uken, men hold av torsdag 30. mars, det er dagen for åpent arrangementer både inne i og utenfor Kon-Tiki.

Dette er åpne arrangementet denne torsdagen uten påmeldinger for det som foregår i Kon-Tiki. Det vil derfor være fint om asnatte og andre som tenker at dette er viktig å få med seg tar turen eller informerer andre som vil ha utbytte om å høre om det som skjer.

Filmen som vises, er en film som anbefales å se for alle som har muligheten.