no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Hvilken mulighet for unge mennesker

Elev står midt i en undergrunnsbane i New York

Publisert:

03.11.2023

Oppdatert:

03.11.2023 kl.12:46

Odd Fellow Ordene har en årlang tradisjon med å arrangere dannelsesreiser for ungdom med mål om å skape en bredere forståelse for internasjonalt samarbeid der FNs mål og oppgaver som står i sentrum.

De ungdommene som deltok er valgt ut etter en stilkonkurranse ved de deltagende videregående skolene. Hovedmålsetningen er at deltagerne på reisen får en lærdom for livet og en opplevelse de for alltid vil ha med seg. Dette opplegget er en felles europeisk ungdomstur i regi av den Europeiske Storloge. Fra Norge deltok denne gang 7 elever og en reiseleder i en reisegruppe på 39 deltagere fra Sveits, Polen, Danmark, Finland, Island, Nederland, Norge og Canada.

Gruppebilde

Thor Heyerdahl videregående skole ble valgt ut

I år var det Thor Heyerdahl videregående skole som ble valgt ut og vinneren av stilkonkurransen ble Christopher Oliver Larsen fra 3STA. Han var så heldig å få en drøy ukes tur sammen med andre Europeiske ungdommer til Island og USA.
 
Elev presenterer oppgaven sin
 

Hovedmålsettingen

Hovedmålsetting med denne turen var at elevene skulle få en lærdom for livet og en opplevelse de for alltid vil ha med seg.
Her kommer noen bilder fra turen:
 

De norske elevene samlet

Elevene får informasjon

De besøker severdigheter

De spaserer rundt i USA