no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Lover humor for alle


Publisert:

16.03.2018

Oppdatert:

11.12.2020 kl.10:27

Blåser nytt liv i russerevyen. 4. april er det premiere på «Safaruss» i Kon-Tiki.

Etter tre års revyopphold, er russen i full sving med å fylle scenen med sketsjer og annen revymoro. Forhåpentligvis markerer de starten på en ny russerevy-tradisjon på THVS.

– Revy er positivt for russen, og vi håper jo at det kan bli en tradisjon for skolen. Vi har involvert noen Vg2-elever som vi håper kan overta stafettpinnen neste skoleår, forteller Anne Marthe Melberg, Juliane Øverby.

Sammen med Sebastian Lund danner jentene trioen som leder årets revygjeng bestående av totalt 42 russ.

– Da vi skjønte at det var flere som ønsket oss som revysjefer, så tenkte vi at det var noe vi kunne si ja til. Revy er positivt for skolen, i tillegg til at det er en god erfaring for oss. Det er gøy når vi er en gjeng med folk som har lyst til å bidra.

Animal Planet-style

Enn så lenge har revygjengen holdt kortene tett til brystet, men drøye to uker før premieren velger de å lette litt på sløret på innholdet. Navnet er også klart.

– «Safaruss» er inspirert av Animal Planet. Det er THVS sett som en jungel – litt Animal Planet-style. Det er tre hovedroller som er på safari og utforsker skolen og russen.

Revysjefene legger ikke skjul på at de virkelig har blitt kastet ut i relativt ukjent farvann. Uten tidligere revyerfaring har de likevel tatt utfordringene på strak arm.

– Vi har skrevet manus til alle sketsjene selv. Som en del av researchen har vi sett mange revyer for å finne ut av hva sketsjene bør inneholde for å være morsomme.

Deretter har det bare vært å prøve seg fram.

– Vi har testet ut og fått en del innspill underveis. Noe har funket og noe har ikke funket. Innholdet skal jo være morsomt og litt på kanten.

Felles øvingshelg

Onsdag 4. april er det premiere i Kon-Tiki. Totalt setter russen opp tre forestillinger.

– Vi håper jo selvfølgelig at skolen engasjerer seg, og at vi klarer å selge ut alle billettene. Revyen er jo ikke bare for elever. Det er humor som passer for alle.

Nå går elevene inn i sin første øvingshelg. Forhåpentligvis klarer de å samle hele revygjengen.

– Det har vært en utfordring å finne øvingstidspunkt som passer for alle, så vi har ikke vært samlet alle sammen ennå. Fram til nå har vi kun øvd på enkeltnummer, så nå gleder vi oss til å sette alt sammen. Det blir veldig spennende, avslutter Anne Marthe Melberg og Juliane Øverby.