no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Prøver ut teorien i praksis


Publisert:

14.03.2018

Oppdatert:

11.12.2020 kl.10:27

THVS-elever tar seg av sikkerheten under fylkesmessa for ungdomsbedrifter.

Mens de fem ungdomsbedriftene fra THVS kjemper om NM-plass under onsdagens fylkesmesse i Skien fritidspark, er Vg2-elevene fra salg, service og sikkerhet opptatt med noe helt annet enn rapporter, utstillinger og pitcher.

– Vi er ansvarlige for sikkerheten under arrangementet som består av til sammen 1.300 mennesker, forteller Madelen Wulfken Rohde, Elisas Galasso og Jens Omlid i 2SSA.

Den siste tiden har elevene i 2SSA og 2SSB på service og samferdsel lest beredskapsplaner og jobbet fram en egen plan for hvordan de skal fylle rollen under arrangementet på en best mulig måte.

– Det blir mye å passe på både innendørs og utendørs i forbindelse med rigging, sier elevene.

Hektisk dag

Allerede klokka 08.00 er de på plass i Skien for å starte forberedelsene.

– Vi starter tidlig og regner ikke med å være ferdige før rundt klokka 19.00. Det blir en lang dag, men det hjelper veldig at det er praktisk arbeid. Vi får jo virkelig testet ut det vi lærer i teorien.

God erfaring

Elevene har allerede sikret seg verdifull arrangementserfaring etter at de bisto byggfagavdelingene da ByggCamp ble arrangert på THVS tidligere dette skoleåret.

– Vi følte at vi fikk en fin flyt og hadde god kontroll under ByggCamp. Vi tar med oss erfaringen til fylkesmessa og fortsetter med å være synlige og tydelige på hvordan ting bør være, avslutter Madelen Wulfken Rohde, Elisas Galasso og Jens Omlid.