no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Slik blir siste skoledager – med avslutninger

Vi kan møtes på skolen de siste dagene før sommerferien – og får til fine avslutninger for avgangselevene våre.
Illustrasjonsfoto av Inga Louise Vold, Urte Seiliute og Casper Waale opp trappa på skolen. Foto: Paal-André Schwital.

Larvik kommune har bestemt at Thor Heyerdahl vgs. er på gult nivå igjen fra torsdag 10. juni. Det gir for mange en etterlengtet mulighet til å treffe medelever og lærere igjen før vi tar sommerferie.

− Vi vet at mange elever har savet å treffe andre ungdommer den tiden skolen har måttet holde stengt. Derfor er vi glade for at vi igjen kan åpne opp igjen fra torsdag slik at vi kan få noen fine dager sammen før sommerferien, sier rektor Lin Marie Holvik.

Hun synes ikke minst det er gledelig at avgangselevene på Vg3 studieforberedende og Vg2 yrkesfag kan få hyggelige avslutninger sammen med klassen og læreren sin (mer om det lenger ned).

Også blir det utekonserter den siste skoleuka!

Uke 23 og 24

Skoleåret er slutt fredag 18. juni, og frem til da er det ulike opplegg for de ulike klassene på de ulike avdelingene – for mange blir det en kombinasjon av digital og fysisk skole. Hvordan opplegget for de enkelte klassene blir de to neste ukene, har kontaktlærer mer konkret oversikt over, men her er grovskissen:

  • Mandag 7. juni – onsdag 9. juni er undervisningen digital med program lærer vet mer om. Det er viktig å delta og bidrar disse dagene.
  • Torsdag 10. juni – fredag 18. juni er vi på gult nivå, og vi har anledning til å komme på skolen igjen. Detaljerte planer for denne perioden får har kontaktlærer/avdelingsleder.
  • Innlevering av PC: For de som skal levere inn PCen sin, gjøres det på servicedesk IKT i 4. etasje 10.18. juni kl. 08.10-15.20. Skal du beholde PCen din, må sette den opp slik at du kan bruke den privat på skolens nettverk, enten inne i bygget eller like utenfor. Mer informasjon her.
  • Lærebøker må leveres inn før sommerferien. Her er oversikt over når elevene skal levere inn lærebøkene.

Vitnemålsutdeling for Vg3-elever onsdag 16. juni

For alle avgangselever blir det markering av avslutningen på 13 års skolegang i Kon-Tiki onsdag 16. juni. Det blir taler, musikk- eller danseinnslag og utdeling av vitnemål. To og to klasser møter til oppsatt tidspunkt sammen med sin kontaktlærer. Her finner du oppmøtetidspunkt for din klasse. Det er kun for elever og lærere, men opptak fra avslutningene blir lagt ut på nettsiden vår her onsdag kveld. 

Utdeling av kompetansebevis for yrkesfag Vg2 fredag 18. juni

For alle yrkesfagelever Vg2 blir det utdeling av kompetansebevis fredag 18. juni. Det skjer klassevis på din avdeling sammen med kontaktlærer. Det blir håndverkerfrokost, taler og utdeling av bevis på at du har fullført to år på yrkesfag hos oss. Elevene møter på skolen kl. 10:00 denne dagen.

Utekonserter 15. og 18. juni

Det blir utekonsert med Ensemble Allegria tirsdag 15. juni kl. 10.00 for Vg1 og Vg2 studieforberedende og 18. juni kl. 11.30 for yrkesfag Vg2 og ansatte.

Publisert: 03.06.2021 Oppdatert: 14.06.2021 kl.19:38