no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Velkommen til digitale avslutninger


Publisert:

05.06.2020

Oppdatert:

11.12.2020 kl.10:27

Vi inviterer til digital avslutning!

De siste månedene av skoleåret ble alt annet enn vi hadde sett for oss. Men vi har kommet vel i havn, med undervisning digitalt, der læringskurvene for alle og enhver har vært bratte. Elever og lærere har snudd seg rundt og vist en enorm evne til å få til det vi ikke trodde skulle være mulig for bare kort tid siden.

Også slutten på skoleåret blir helt annerledes enn vi har sett for oss, og det gjelder også avslutningene. I år går vi for det vi kjenner fra hjemmeskoletiden: Digitale avslutninger for alle elever og ansatte.

Avslutning for avgangselevene

− Vi skal gjøre vårt for at avslutningen av skoleåret skal bli fin også i år. Selv om koronaepidemien fører oss på nye veier, vil vi gjøre stas på våre flotte elever på Vg3 studieforberedende og Vg2 yrkesfag. I år går vi for det vi kjenner fra hjemmeskoletiden, nemlig digitale avslutninger for alle elever og ansatte, sier rektor Lin Marie Holvik.  

Vi har derfor gleden av å invitere studieforberedende Vg3 og Vg2 yrkesfag til digital sending onsdag 17. juni kl. 18.

Det blir en flott halvtime med tale fra rektor, musikkinnslag av musikkelevene, kunngjøring av hvilke elever som mottar stipend av Sparebank 1 og DnB, og tale fra russepresident Olav Roligheten Eftedal og Oliver Winther som går på bygg- og anleggsteknikk, samt en fra elevrådsleder Julie Norderhaug Larsen.  

Sendingen blir lagt på skolens Facebook-side (link kommer) og nettside onsdag 17. juni kl. 18.

Vg1 og Vg2-elevene

Også for Vg1 og Vg2-elever som fortsetter hos oss, blir det digital avslutning med klassene 19. juni, der lærerne får tilsendt en videohilsen fra rektor og elevrådsleder Julie Norderhaug Larsen som de skal vise for sin klasse.

Vitnemål og kompetansebevis

Vitnemål og kompetansebevis for avgangselever kan hentes i resepsjonen i perioden 17. juni til 10. juli.

Digitalt for ansatte

Også for skolens ansatte blir det en digital avslutning.