no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Velkommen til nytt skoleår!

Foto: THVS

Av:

Stine Indahl

Publisert:

16.08.2018

Oppdatert:

11.12.2020 kl.10:27

Rektor Kjølv Eidhammer gleder seg til skolebygget fylles med elever og ansatte mandag 20. august.

– Som ny rektor vil jeg ønske alle nye og «gamle» elever og ansatte velkommen. Jeg gleder meg til å bli kjent med skolen og skolens læringsmiljø, sier Eidhammer.

– Vi er en gjeng som har vært i aksjon siden 1. august, og på mandag kommer elevene våre og vi vil merke at pulsen øker betraktelig i et skolebygg som er rigget og klart for god læring, legger rektoren til.

Elevdemokrati

Planleggingen av skoleåret 2018-2019 er i full gang på alle avdelinger, og torsdag var 1.700 ansatte i opplæring i Vestfold fylkeskommune samlet til felles oppstart i Boligmappa Arena.
Tema for arrangementet var «Livsmestring i en digital framtid».

– THVS er i fin utvikling og de aller fleste av elevene trives godt og mestrer skolehverdagen sin på en god måte. Jeg er opptatt av elevstemmen og elevdemokratiet og vil jobbe hardt for å opprettholde og videreutvikle elevrådsarbeidet på skolen.

Vil hverandre vel

1.575 elever og 310 ansatte har nå ladet batteriene gjennom en solfylt sommer i Vestfold, og den ferske rektoren føler seg trygg på at energien vil vare gjennom skoleåret og bidra til at læringsmiljø og læringsresultater blomstrer i positiv forstand.

– Vestfold fylkeskommunes visjon er «Sammen om Vestfolds framtid», og denne vil vi ta med oss for å sikre elevene våre en god skolehverdag på THVS. I tillegg vil jeg som rektor ha fokus på en skolehverdag der vi vil hverandre vel. Dette gjelder både elever og ansatte.

Bidra til mestring

Mestring er et område den ferske rektoren ønsker å ha et spesielt sterkt trykk på framover.

– Alle har et indre ønske om å mestre livet, jobb og skolehverdag. Min utfordring blir da å se på hvordan vi som skolen og enkeltpersoner kan bidra til at alle på THVS opplever denne mestringsfølelsen, avslutter Kjølv Eidhammer.

Les mer om skolestarten: Kjekt å vite før skolestart