no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Vi er live med ThorTV

Medier og kommunikasjons-elevene sender helproffe livesendinger med gjester og reportasjer fra studio.
Hannah Maria Eftedal med god kontroll på kamera som er rettet mot programleder Monica Gjertsen Steinbakken og rektor Lin Marie Holvik. Foto: Ellen Marie Skjefstad

− Da går vi live om ti, ni, åtte, sju, seks, fem, fire, tre, to og en! 

Teodor Løkka Thorstein har kontroll på tiden. Det er knyst stille i studio i 5. etasje. Streamingen starter nøyaktig på null. Mange har logget seg på YouTube, klare til premieresending. Rødlampa går på, og i studio ønsker Monica Gjertsen Steinbakken velkommen til sending. Hun lover gjester, reportasjer og konkurranse. 

Elevene med styringa

Vg2 og Vg3-elevene på medier og kommunikasjon har ulike roller - alle viktige for å få gjennomført sending på ca. 15 minutter. Produsent på det hele har Irene Tombre, lærer og fremtidspilot på skolen. 

Med stålkontroll på hver minste detalj, knusende ro og klare beskjeder, holder hun i alle trådene. Det er tydelig at hun har erfaring med lignende sendinger fra før. Første sending ThorTV Heytek-sending (3).jpg

− Jeg er imponert over hva elevene her får til, fra kamera, lys, streaming og klipp til å lage reportasjer, logo og vignetter. Da er det gøy at resultatet blir så bra, sier Irene. 

Se sendingene

Første sending var 25. mai, der temaet var teknologi, og hvorfor vi satser så mye på det på Thor Heyerdahl. Rekor Lin Marie Holvik gjestet studioet som for anledningen var fullt av teknologiske duppedingser. 

Se første sending ThorTV

Etter en helproff førstesending, med mange gode tilbakemeldinger fra lærere og elever på skolen, gikk det bare en uke før sending to, den 1. juni. Da var tema koding, og gjester i studio var Isak Magnus Kvivesen og Kacper Kuklinski på elektro og datateknologi, og Eskil Domben fra Get Academy. 

Se andre sending ThorTV

Første sending ThorTV Heytek-sending (1).jpg

Publisert: 02.06.2022 Oppdatert: 02.06.2022 kl.14:02