no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Vrenger russebuksene i dag

Festkomiteen er klare for vrengekro. Fra venstre: Maria Sharma, Susanne Hagen Seemann, Thea Yttervik og Ingrid Søiland. Foto: Ellen Marie Skjefstad

Av:

Ellen Marie Skjefstad

Publisert:

24.04.2019

Oppdatert:

11.12.2020 kl.10:27

270 er påmeldt til dagens vrengekro og startskuddet for årets russefeiring.

Onsdag kveld kl. 18 sparker THVS-russen russetiden i gang med grilling, dåp og vrenging av russebukser i bakgården til THVS.

- Jeg håper vi får en god start på russetiden med kveldens vrengekro og at vi får et godt samhold gjennom hele russetiden, det har vært russestyrets mål hele tiden, sier festsjef Susanne Hagen Seemann.

Russeklær fra nå

Hun har den røde russebuksa nesten helt ferdig dekorert, og er klar for å ha den på frem til 18. mai.

- Det er fint at vi kan være i bakgården til skolen, det er et trygt sted som vi kjenner godt, vi har jo gått her i tre år nå, sier Susanne.

En russebuss – jentenes – har allerede funnet veien til bakgården på Thor Heyerdahl. Guttenes russebuss og en van er også ventet litt senere. Det er russen selv som har planlagt det som skal skje i ettermiddag og kveld, men har fått hjelp av et eventbyrå til ting som gjerder, toaletter, vakter og alkoholservering.

Inviterer på frokost

Torsdag morgen inviterer skolen årets russ på frokost fra kl. 07.30.

- Det er veldig hyggelig at skolen inviterer på frokost. Da kan de som ikke får vært på vrengekroa i kveld få med seg litt av stemningen i morgen tidlig, sier Susanne.