no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Det er mange voksne som er her for deg på Thor Heyerdahl videregående skole

Mathilde (miljøarbeider) står i døra og smiler

Publisert:

23.10.2023

Oppdatert:

23.10.2023 kl.10:03

Vet du om alle de fantastiske ansatte som jobber på skolen for at akkurat du skal ha det bra? Hver dag står mange ansatte klare til å bistå og hjelpe deg, dersom du har behov for det. Så her har vi laget en liten oversikt over noen av de du kan prate med.

Dersom det er noe som påvirker skolehverdagen din negativt, enten det er fysisk eller psykisk så er det mange her på skolen som vil hjelpe deg.

Miljøarbeiderne

Dersom du trenger noen å snakke med, om stort og smått er døra åpen hos miljøarbeiderne i 1. etasje.

Les mer om miljøteamet her.

Miljøarbeiderne

Helsesykepleierne

Trenger du hjelp, veiledning eller råd i forhold til helsen din, enten det er fysisk, psykisk eller seksuell helse, så kan du kontakte helsesykepleierne i 3. etasje inne hos elevtjenesten. Det er mulig med drop-in, men det anbefales å avtale tid på forhånd.

Les mer om helsetjenesten her.

Helsesykepleierne

Rådgiverne

Om du trenger hjelp til å søke om fritak og tilrettelegging, oppmelding til privatisteksamen, søknad om digitale hjelpemidler, fremtidig utdannelse, karrieremuligheter eller om du har personlige, sosiale eller emosjonelle vansker er rådgiverne alltid der for deg. Ta kontakt med rådgiveren for ditt utdanningsprogram.

Les mer om rådgiverne her.

Rådgiverne

Ungdomsdiakon

Annen hver uke (partallsuker) er Mari Løchen her på skolen som ungdomsdiakon. Du kan prate med henne om alt fra livsmestring, livstolkning, tap og sorg. Det er bare å sende henne en SMS eller ringe henne på 924 28 243.

Ungdomsdiakon

PP-tjenesten

Damene i PP-tjenesten jobber med inkluderende, likeverdig og tilpasset opplæringstilbud. Det er mulig å prate med dem dersom du strever på skolen. Det tilbys også samtaler knyttet til psykisk helse dersom man strever på skolen og de kan besøkes i 3. etasje ved elevtjenesten.

Les mer om PP-tjenesten her.

PP-tjenesten

Lærlingprogrammet

Hvis du tenker at du heller vil ut og ta fagbrev i bedrift så kan Kristin Bache hjelpe deg med det. Hun hjelper deg med å finne akkurat den bedriften der du får en trygg og god hverdag. Kristin sitter inne ved rådgiverne i 3. etasje.

Lærlingprogrammet

NAV

Skal du søke jobb ved siden av skolen, søke lærlingplass eller lurer på hvordan arbeidsmarkedet ser ut i fra hvilken studieretning du tar? Da er bare å ta turen bort til May-Britt i 1. etasje på rom N111 mandag, tirsdag eller onsdag.

NAV

Fysioterapeut

Dersom du ønsker undersøkelse og behandling, råd og veiledning om blant annet muskel/skjelettplager, smerter og aktiviteter så er Kristin Serkland Norskog fysioterapeut og tilgjengelig for drop-in time en onsdag i måneden på skolen. Kontakt henne på 466 39 520 eller via helsesykepleierne.

Fysioterapeut

Psykisk helse og rus

Kunne du trenge en samtale i forhold til psykisk helse og rus, da er Nena Bergland den rette å prate med. Hun tilbyr samtaler som et lavterskeltilbud (mild til moderat) til de mellom 16 og 19 år. Nena er på skolen mandag, onsdag og fredag, ta kontakt med din lærer eller rådgiver for å bli henvist til henne.

Psykisk helse og rus