Svgs arrangerer RMS Titanic - en uforglemmelig aften i samarbeid med Fylkesmuseet. Det er duket for en flott opplevelse på taket av Borgsalen. Elever på Restaurant- og matfag gjenskaper og serverer den samme 7-retters meny som de hadde på Titanic 14. april 1912.
Dette blir en uforglemmelig aften hvor vårt mangfold av elever har bidratt på ulikt vis:
- Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign har hatt ansvar for rekvisitter, kostymer og dekor
- Business og innovasjon har hatt ansvar for markedsføring og salg av arrangementene og vil ivareta deg som gjest
- Musikk, dans og drama sørger for tidsriktige musikalske innslag i løpet av kvelden
- Restaurant- og matfag har gjenskapt og serverer menyen
I tillegg til flotte kulisser og musikalske innslag vil du møte forfatteren av boka Titanic - 31 norske skjebner: Per Kristian Sebak. Han forteller fra boken, med et spesielt fokus på de som var ombord fra vårt distrikt.
Kvelden er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalfangstmuseet og Sandefjord videregående skole.
Meny
Østers
(Allergener: bløtdyr)
Consommé Olga
Serveres med Julienne grønnsaker (Allergener: selleri)
Posjert laks
Serveres med mousseline saus, agurksalat (Allergener: egg, melk, fisk)
Helstekt lam ytrefilet
Serveres med smørdampede erter, gulrotpuré, rødvinssaus
Ovnsbakte poteter og mintgele (Allergener: melk, sulfitt)
Punsj Romaine
Titanic signatur coctail
Grønn asparges
Vinaigrette
Titanic Waldorf pudding
Billetter
Begivenheten foregår i Borggården på Svgs fredag 22. november og lørdag 23. november. kl. 18.00