no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Hilsen fra rektor

Velkommen til Sandefjord videregående skole ved rektor Harald Møller.

Et unikt tilbud av mangfold og muligheter

Sandefjord videregående skole er Norges største videregående skole. Vi kan derfor tilby deg som elev et mangfold av tilbud og muligheter som du neppe finner maken til på noen annen videregående skole. Jeg råder deg til å utforske og sette deg inn i alle tilbudene våre. Visste du for eksempel at vi har, skaperverksted, gavebutikk, frisør og en flott restaurant?

Vi er stolte av skolen vår. Det regner vi med at du vil merke. Vi regner også med at du stiller krav til oss og at du har en plan med å gå her. Vi kommer også til å stille krav til deg. Vi forventer at du er interessert i å bidra, sammen med oss som jobber her, slik at vi får et best mulig læringsmiljø.

Årene på Sandefjord videregående skole er viktige år i ditt liv

De årene du går på videregående skole er viktige år. For noen av dere så er dette starten på en yrkesutdannelse for andre er det viktige steg på veien mot videre utdannelse og framtidig yrkesvalg. Sandefjord videregående skole har uansett som mål å gjøre deg best mulig rustet til framtidig jobb eller videre utdannelse.

Tiden på SVGS handler ikke bare om å forberede seg på et liv som kommer senere. Det er viktig for oss at du trives og har det bra den tiden du går på skolen vår. Hvis det skulle være slik at du sliter med forhold på eller utenfor skolen, som gjør at skoledagen blir tung å komme gjennom, skal du vite at vi har en elevtjeneste med miljøterapeuter, miljøveiledere, rådgivere, helsesykepleiere, psykolog, fysioterapeut og pedagogisk psykologiske rådgivere som er her for å hjelpe deg videre. Ikke vær redd for å ta kontakt for å slå av en prat eller spørre om råd og hjelp.

Vi oppnår best resultater når vi «spiller hverandre gode»

På skolen mener vi at alle trives ekstra godt når de får en opplevelse av å lære nye ting, mestre utfordringer som de blir satt i og løse oppgaver alene eller sammen med andre. Det kan være strevsomt å lære noe nytt og det kan være en kjempeutfordring å løse oppgaver sammen med andre, men vi tror du vokser på dette og får lærdom for resten av livet. Våre ansatte ønsker å inspirere, motivere og dele sin kunnskap med deg, men din læring er helt avhengig av innsats og arbeid med skolefagene.

Vi ønsker et miljø i klasser og grupper som gjør at det er naturlig å hjelpe hverandre til å lykkes best. På mange måter kan det å gå på skole sammenlignes med et lagspill. Individuelle ferdigheter er viktig for å score mål, men de beste resultatene oppnår vi når vi  ”spiller hverandre gode”.

Til slutt vil jeg oppfordre deg til å ta godt vare på skolen. De fleste av oss trives best når det er rent og trivelig rundt oss.

Lykke til som elev på SVGS!

Hilsen
Harald Møller 
Rektor

Publisert: 19.06.2020 Oppdatert: 09.09.2022 kl.13:22

Harald Møller

Rektor

harald.moller@vtfk.no

416 96 925