I uke 10 og 11 arrangerer Restaurant- og matfag «Glade matdager» for alle 9. klassinger i Sandefjord by. I tillegg dekker vi til fest fire dager i mars!
Velkommen 9. klassinger
Dette gjør de for å vise frem hvilke muligheter som er innenfor restaurant og matfag. Dette er et programområde for de som ønsker å utdanne seg til mange spennende og kreative yrker.
Bransjen vokser både nasjonalt og internasjonalt og det er et stort behov for arbeidskraft. Utdanningsprogrammet fører fram til 12 yrker innen blant annet hotell- og restaurantnæringen og næringsmiddelindustrien, men også til arbeid i bedrifter som produserer kjøtt-, fiske-, drikke-, bake- og matvarer.
Vi dekker til fest!
I tillegg til disse dagene har skolen fire dager hvor vi dekker til fest!
Mandag 5., onsdag 7., onsdag 14. og fredag 16. mars
Dette er et samarbeid med kokkelauget , servitørlauget og opplæringskontoret.
Følg med på hva som skjer!