no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Utdanningsmessa 2024

Bruk yrkes- og utdanningsmessa til å forberede deg på videre studie- eller yrkesvalg. Foto: Pixabay

Publisert:

20.12.2023

Oppdatert:

23.05.2024 kl.17:15

Her finner du info om oppmøte, hvordan du laster ned billett, foredragsprogram m.m. Utdanningsmessen "Utdanning & Karriere" arrangeres i idrettshallen 11. og 12. januar. Messa er en fin mulighet til å orientere deg om utdanning og yrkesvalg. Inne på skolens område kan du gå på foredrag om ulike yrker og utdannelser.

Det er mange spennende foredrag å velge mellom. Planlegg dagen godt på forhånd, slik at du får maksimalt utbytte.

Foredragsprogram torsdag 11. januar

Foredragsprogram fredag 12. januar

Hold deg også oppdatert på informasjon via Teams under "Skolen vår" - kanal 07.

  • Messehallen åpner kl. 09:00.
  • Foredragene inne på skolen starter kl. 09:00 i A-bygget (2. og 3. et.), auditoriet og Borgsalen.

Tidspunkt for oppmøte

Dette er obligatoriske skoledager for elever på SF. Oppmøte blir registrert i FORUM av avdelingslederne. De har en bemannet stand med klasselister fra kl. 09:00 begge dager.

Elever ved Sandefjord videregående skole møter følgende dager:

  • Torsdag 11. januar: Vg1 studieforberedende
  • Fredag 12. januar: Vg2 og vg3 studieforberedende

Følg også med på Teams under "Skolen vår" - kanal 07.

Utdanningsmessen er ikke obligatorisk for YF-elever. YF-elever har derfor ordinær undervisning hvis ikke annet er avtalt. Yrkesfagklasser er velkomne til å gjøre egne avtaler på klassenivå sammen med lærer og evt. avdelingsleder. YF-elever må også laste ned billett ved besøk i messehallen (den nye idrettshallen): Registrer deg her!

Inngangsbillett

Her finner du gratis inngangsbillett

Her er informasjon om hvordan du kan forberede deg til messen.

Finn ut mer om messen som arrangeres i Sandefjord

Foredrag

Parallelt med arrangementet i messehallen (den nye idrettshallen) blir det mange foredrag på skolen. Foredragene begynner hver time fra kl. 09.00 og avsluttes med siste foredrag kl. 13.00. Hvert foredrag varer i ca. 45 minutter. Alle foredragene er drop in-foredrag.

Foredragsprogrammet for hver av dagene finner dere øverst på denne siden. Hold dere også oppdatert på Teams under "Skolen vår" kanal 07.

Målet med yrkes- og utdanningsmessa er å ivareta og tilrettelegge for at alle utdanningsprogrammer får fordrag som støtter de ulike utdanningene.

Parkering

Det blir ekstra fullt på skolens parkeringsplasser disse dagene. Har du mulighet til å reise kollektivt til skolen så kan det være en fordel, siden P-plassene fort blir fulle.

Arrangører

Arrangementet er et samarbeid mellom tautdanning.no og Sandefjord vgs. Messeselskapet i Trondheim har ansvaret for stands i messehallen (den nye idrettshallen) og avdeling elevtjenester arrangerer foredragene inne på skolen.

Velkommen til årets flotte yrkes- og utdanningsmesse!