no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Musikklinja presenterer Legally Blonde- the Musical

Legally Blonde - the Musical

Publisert:

17.12.2021

Oppdatert:

12.02.2024 kl.14:04

Avdeling for musikk, dans og drama satser friskt og presenterer «Legally Blonde – The Musical» på Hjertnes kulturhus i uke 7.

Fra tirsdag 15. februar til og med fredag 18. februar vil elevene fremføre den spenstige og gøyale musikalen «Legally Blonde» på Hjertnes. Musikken, som er skrevet av Laurence O'Keefe og Nell Benjamin, er tilpasset vår besetning. Regi og koreografi er laget spesielt for denne forestillingen hvor både orkester og aktører får plass på scenen

Om musikalen

Legally Blonde- The Musical er en prisvinnende musikal basert på komedie-filmen ved samme navn. Den er både morsom og actionfylt med vennskap og uvennskap, kjærlighet og intriger hånd i hånd. Elle Woods ser ut til å ha alt. Livet hennes blir snudd på hodet når kjæresten Warner dumper henne slik at han kan gå på Harvard Law. Fast bestemt på å få ham tilbake, sjarmerer Elle seg genialt inn på det prestisjetunge jusstudiet. Der møter hun fordommer, slibrige professorer, en vimsete stylist og en mann som viser seg å være hakket mer allright enn eksen. Det som begynner som en desperat jakt for å vinne Warner tilbake går sakte men sikkert over til Elle sin realisering av seg selv.  

Billetter

Billetter kjøpes via Hjerntes kulturhus

 

legallyblonde2.JPG